Céges rendezvények


A cégvezetők számára sokszor okoz fejtörést, hogy a céges csapatépítő tréningeket, workshopokat, családi napokat hol és mivel töltsék a cég alkalmazottai, vezetői.

Cégünk vállalja ezeknek az eseményeknek a megszervezését. A footgolf egy igazán jó lehetőség arra, hogy exkluzív környezetben, friss levegőn, felhőtlen szórakozásban legyen része mindenkinek. Ha szeretne kollégáinak, partnereinek felejthetetlen sportélményt nyújtani és szeretné, ha mindenki valódi szórakozásként élné meg a csapatépítő tréninget, válassza a footgolfot! A nevetés és a sikerélmény garantált, mert itt mindenki célba ér. Törjön ki a megszokott mindennapokból és hívja meg partnereit vagy kollégáit egy jó kis programra.

Céges footgolf rendezvények - Próbálja ki Ön is!


További információ

Együttműködési lehetőségek


Egyéni játék

A játékosok négyes flight-okban, vagyis csoportokban indulnak a 18 lyukból álló pálya leküzdésére.
A flight-ok között 10 perces időközök vannak a torlódás elkerülése végett.

A verseny egyéni, de lehetőség van az egyes csoportok külön értékelésére, díjazására is.
A játék folyamán egy „marshall”, azaz versenyfelügyelő ellenőrzi a szabályok, valamint a golfpályán előírt viselkedési normák betartását. Ezen formulák közül kiemelendő a dohányzás, valamint a hangos, más játékosokat zavaró viselkedés mellőzése. A játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kollégáink folyamatosan ellenőrzik, és egyben segítik a csapatok előrejutását.

  • A játékidő 2-2,5 óra /csapat

  • A játék ára: 7 500 Ft + ÁFA/fő

  • Marchall: 15 000 Ft + ÁFA/fő

  • Igény esetén a csapatok mellé kísérőket, vagyis scorereket szervezünk: 10 000 Ft + ÁFA/scorer

Csapatjáték

A másik játéktípus az ún. Shotgun. A játékosok egyszerre, egy időben indulnak a pályán.
Minden flight más szakaszon, másik lyuknál kezdi meg a játékot. Ennél a típusnál 72-90 főt tudunk fogadni, elindítani, négy-, illetve ötfős flightokkal számolva.

Minden esetben minimum 72 játékos játékidejét kell fizetni.

  • A játék ára: 7 500 Ft + ÁFA/fő

  • Marchall: 15 000 Ft + ÁFA/fő

  • Igény esetén a csapatok mellé kísérőket, vagyis scorereket szervezünk: 10 000 Ft + ÁFA/scorer (itt ajánlott - hiszen "össze-vissza" barangolunk a pályán)

Egy rendezvény, amit az Ön cégére szabunk

Nincs jobb, mint egy igazi csapathoz tartozni. Büszkeséggel tölt el mindenkit, ha ennek a remek csapatnak az egyedi öltözékét, mezét viselheti.

Nálunk is lehetőség van arra, hogy a footgolf egyedi öltözékét az ön cégére szabjuk.
A footgolfban használatos piquet galléros pólót, a rövidnadrágot és a kárómintás zoknit egyedi nyomással, akár cége logójával viselhetik a játékosok.

A játékban használatos scorekártya egyedi designnal, céges megjelenéssel lehet minden játékos kezében. Ebbe a kis füzetbe jegyzik fel a rúgások számát.

  • Az egyedi scorekártya ára: 250 Ft + ÁFA/db

  • A sportágban használatos ,,marker” jelölő 790 Ft + ÁFA/db. Ezt is minden játékos hazaviheti magával, emlékbe.

  • Még az ital, amit fogyasztanak, az is lehet céges! Ennek ára: 550 Ft + ÁFA/db


Cégének további, extra megjelenési lehetőségeket is biztosítunk: Footgolfos zászlók – minden szakasznál egy zászló jelöli, hova kell a labdát berúgni.

Az egyedi zászló ára: 2700 Ft + ÁFA/db.

A rendezvény ideje alatt lehetőség van a pályán molinók, beach flagek, vagy egyéb, saját marketingeszközök kihelyezésére.Hinora Marketing Group
Szil-Coop
Hörmann
Kavitáció Kft.
Mazda Mirai
Synlab